duminică, 24 noiembrie 2013

Cum mi-am petrecut o ora din viata mea

Iubesc sa fac o gramada de lucruri. Sa citesc, sa scriu, sa gatesc, sa nascocesc idei noi etc. Nu va pot descrie cum mi-am petrecut viata mea de pana acum, ca nu ne-ar ajunge timpul, dar va pot povesti cum mi-am petrecut o ora din viata mea. 
15.00 Afara ploua cu stropi mici, dar galagiosi. Asteptase de ceva vreme sa-i vina randul si acum ploaia pusese stapanire pe caldaramul uscat si pe gradinile jilave de toamna tarzie.
 15.03 Rasfoiam paginile unei minunate reviste de prajituri. Niste biscuiti cu portocale imi faceau cu ochiul. 
15.05 Dintr-o atingere toate prosoapele si lenjeria de pat ce asteptase rabdatoare erau in masina de spalat. Biscuitii cu portocale prinsesera deja viata in mintea mea. 
15.07 Program de spalare ales: ciclul pentru Bumbac si Sintetice. 1 apasare, 2 secunde, 0 probleme.
15.09 Si au pornit. Si rufele in calatoria lor si melodia mea preferata on air. Elvis Presley, Can't stop falling in love with you. 
15.10 Biscuitii prind forma in ritm de dans. 
15.15. Se napustesc in cuptor si astept cu nesat aroma lor. 
15.17 O cafea proaspata imi gadila narile si imi alinta papilele gustative. 
15.18 Doar 9 minute si improspatarea e gata. Primele rufe isi iau zborul catre uscator. 
15.20 Primii biscuiti incep sa prinda culoare. Cafea inca mai abureste in ibric. 
15.30 Am timp de inca o melodie. Yiruma, Rivers flows into you. Si o alegere din cele 3 optiuni: anti-pete pentru indepartarea eficienta acestora, indiferent de tipul lor, 4 cicluri sport, inclusiv unul pentru pantofii sport si un ciclu anti-miros care elimina rapid  mirosurile persistente din haine.
 15.37 Gata si ciclul de 30 minute si cateva foi din cartea de pe pervaz asteapta sa fie citite. 
15.40 Primii biscuiti dispar pe nesimtite. Au fost, s-au dus ca si cum n-ar fi fost. 
15.45 Imi vin in minte cuvintele Delegare si Incredere. Adica cea care sta in fata mea si isi vede linistita de treaba. Ne intelegem de minune cand suntem amandoua acasa. Noua masina de spalat Innex, cu buton inovativ, bazata pe tehnologia de programare Turbo, care asigura printr-o singura apasare si in doar 2 secunde pornirea masinii si inceperea rapida a ciclului de spalare Bumbac si Sintetice.
15.50 E timpul sa visez putin cu ochii deschisi, privind pe fereastra. Inca ploua. 
16.00 O ora. Toate sunt la locul lor. Cele 60 de minute au fost un adevarat succes. Ma declar multumita de time-managementul meu.

Tu cum ti-ai petrecut o ora din viata ta?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu